Hoppa till sidans innehåll

WIHS återstartade med film

05 OKT 2020 20:54
Wårgårda IHS har återupptagit sina aktiviteter efter nästan sju månader i "träda" på grund av coronapandemin. Nu gjordes en "försiktig" återstart i form av en filmvisning i samarbete med Rialto Bio med påkallad "social distansering".
  • Uppdaterad: 05 OKT 2020 20:54

Redan för en månad sedan (5 sep.) var det tänkt att återstarten skulle ha ägt rum. Ett planerat besök hos Fallskärmsklubben Cirrus på Vårgårda flygfält fick emellertid inställas på grund av dåligt väder.
Den rådande pandemin kanske "skrämde bort" många denna kväll, ty någon större trängsel uppstod inte i salongen när dörrarna slogs upp på Rialto Bio och "Bio-Per", efter sedvanligt "inledningstal", började "veva igång" kvällens film, "Remember the Titans". Filmen, som baseras på verkliga händelser är en av de mest hyllade sportfilmerna genom tiderna, handlar om hur en skola i USA, som varirt uppdeld i svarta och vita, slås samman. Denzel Washington spelar den nye tränaren för skolans fotbollslag och måste tackla problemen som uppstår när både vita och svarta spelare ska vara med i samma lag. Fast besluten att få spelarna att komma överens, och överge sina fördomar tar han sig an jobbet.

Skribent: Stig Sjögren
E-post: This is a mailto link
 Wårgårda Idrottshistoriska Sällskap  
 Kommunhuset
 447 80 Vårgårda
 Telefon: 0322-62 36 51
 E-post: This is a mailto link 

     

Logga Backcountry

Logga Berno Möbler, 2 kopia

Broson

Granab

Bosch Vårgårda

Pema kommunikationer

Sparbanken Alingsås

Logga VMS 

Besök sedan 180721 

Postadress:
Wårgårda Idrottshistoriska Sällskap
Kommunhuset
447 80 Vårgårda

Kontakt:
Tel: +46322623651
E-post: This is a mailto link

Se all info